De Parade: really good vibes…

15 AUG 2011  //  Posted by Admin

Was weer supertof op De Parade in Amsterdam op dinsdag 9 augustus jl. Gewoonlijk wil een set op de Parade wel eens korter uitvallen dan gepland, bijvoorbeeld door een voorstelling die uitloopt. Deze keer werd het langer dan we verwachtten:). In plaats van de 12 geplande songs speelden we nog een mini-Ziggy-setje:

CHANGES
JEAN GENIE (incl. snippet Heaven’s In Here)
THE MAN WHO SOLD THE WORLD
TONIGHT + CHINA GIRL
FASHION
GOLDEN YEARS (incl. What In The World)
HALLO SPACEBOY
LET’S DANCE
HEROES
SPACE ODDITY
QUEEN BITCH
REBEL REBEL
———————————–
HANG ON TO YOURSELF
ZIGGY STARDUST
SUFFRAGETTE CITY

Net als de vorige paar optredens was de reactie op Hallo Spaceboy weer heel enthousiast. Vonden het vooral zelf een te gek nummer toen we het begonnen te arrangeren en repeteren, maar publiek blijkt het ook erg te waarderen:). Het was spannend om voor het eerst Tonight te doen, een song die Bowie zelf maar 1 keer live deed (de bekende duet-versie met Tina Turner). Echo Bowie speelt een korte piano-versie… Plus: we openden voor het eerst met Changes, in een nieuwe versie. Went down very well.

Dank allemaal voor de toffe reacties! Onder andere op Facebook:
Thanks EB,dat was weer genieten. Op naar de volgende. Ric Stolp.
Het was ook te gek om naar te luisteren :). Vera Hoogstad
Het was een super optreden! Goede ambiance! Anja Meeuwissen

Wat vond jij ervan? Laat het ons weten op Facebook of Hyves.

Share

Leave a Reply