Reuring Festival: wow!

7 AUG 2011  //  Posted by Admin

Hi (Echo) Bowie-fan,

Wat was Reuring supercool om te spelen zeg. Paar duizend man..Organisatie telde er maar liefst 5000… Da’s niet niks… We hebben de snoertjes maar even extra gecheckt voor we begonnen:) .

De tijd tijdens de gig vloog voorbij. We zagen het publiek er steeds meer ‘in’ komen. Jean Genie, Man Who Sold The World, Let’s Dance… Na Space Oddity hadden we graag uren door gespeeld. ‘Rebel’ stond nog op de setlist, maar er was helaas geen tijd meer.

We waren zelf heel blij met de response op ‘Hallo Spaceboy’. Een supersong om te spelen. Wat recenter (1995-1996), maar een favoriet onder Bowie-fans. Swingen & beuken!

Superdank voor de enthousiaste reacties. Zowel van degenen die er waren als degenen die de YouTube-filmpjes en de foto’s hebben gezien!

Voor wie het heeft moeten missen of voor wie wil nagenieten:

De setlist Echo Bowie live op Reuring 2011

Cat People/Jean Genie/The Man Who Sold The World/China Girl/Life On Mars?/Hallo Spaceboy/Ziggy Stardust/Golden Years (incl. o.a. What in the World)/Let’s Dance/Heroes/Space Oddity

Verslag van Belgische fan op Facebook

Op de Echo Bowie Facebook pagina vind je naast foto’s van het Reuring-optreden ook een prachtig geschreven verslag van onze Belgische fan Tony Nooren. Zie hier.

En als je Facebook-lid bent en er toch bent: LIKE de pagina (word lid):)

Video’s Reuring op YouTube

Bekijk de video’s van Hallo Spaceboy, Cat People, China Girl en Space Oddity hier.

 

Share

2 Responses to “Reuring Festival: wow!”

  1. Ha Echo-Bowie,

    Leuk om te lezen. Wij hebben van jullie optreden tijdens Reuring genoten. Meer foto’s staan op onze site. Klik op Reuring in Beeld – 2011.

    Reuring Festival – Purmerend

Leave a Reply