Welkom op de nieuwe Echobowie.com

18 AUG 2011  //  Posted by Admin

Hi (Echo)Bowie-fan,

Daar is ‘ie: de nieuwe site van Echo Bowie! Een online Echo Bowie-thuis van waaruit je je weg vindt naar andere Echo Bowie-content op bijvoorbeeld Facebook, YouTube en Hyves. Daarnaast brengen we je hier op de hoogte van nieuwe shows, nieuwe opnames, foto’s, video’s en leuke dingen uit het archief.

Voor wie nog geen Bowie in huis heeft of net start met het verkennen van het Bowie-universum, ‘adviseren’ we de meest bijzondere Bowie-releases. Een soort ‘How to buy David Bowie’, zoals het maandelijkse item dat je wellicht uit het Engelse magazine MOJO kent.

Komende tijd zullen we foto’s plaatsen van de fotosessie die we dit jaar deden met Ron Tetteroo in Delft, en nieuwe audiotracks– en video’s toevoegen. Dus blijf de site checken.

Dank aan Robert Muda van Spacebar voor opnieuw een classy ontwerp (Robert ontwierp eerder o.a. het logo en de versterker-doeken op het podium), en Matthias van Pas de Deux voor dat het allemaal zo mooi werkt. Thanks!

Have fun hier en tot het volgende optreden!

Share

2 Responses to “Welkom op de nieuwe Echobowie.com”

 1. mary van der moezel says:

  Hallo jongens,

  Ik wil jullie 7 jan. a.s. heel veel succes wensen.

  groetjes

  mary

 2. Marcel says:

  Hallo Mary!

  Ik zie het berichtje nu pas op de site…

  Het heeft geholpen, want we hadden succes!

  x
  Marcel (ook namens The Boys natuurlijk)

Leave a Reply