David Bowie promoot Echo Bowie!

4 JAN 2012  //  Posted by Admin

David Bowie promoot het optreden van de Nederlandse band Echo Bowie op zijn officiële website Bowienet (www.davidbowie.com). Het gaat om een optreden dat deze David Bowie Tribute Band zaterdag 7 januari a.s. geeft in P60 in Amstelveen ter ere van de 65e verjaardag van de rocklegende. Bowienet noemt de band ‘the excellent Echo Bowie’.

Zanger Hans Schlatman van Echo Bowie: ‘het is voor ons natuurlijk een grote eer en te gek dat Bowienet ons promoot en ‘the excellent Echo Bowie’ noemt. We hebben erg veel zin om zaterdag te spelen voor muziekliefhebbers en Bowie-fans uit heel Nederland, België en zelfs Duitsland en Engeland. Bowie 65 jaar, dat moet gevierd.‘

Speed of Life – David Bowie 65!
Het optreden van Echo Bowie maakt deel uit van de celebration ‘Speed Of Life – David Bowie 65!’. Op de setlist staan songs uit heel David Bowie’s carrière. Van Space Oddity (1969) tot Heroes (1977) en van Let’s Dance (1993) tot Slip Away (2002) en meer. Naast het optreden van Echo Bowie kunnen muziekliefhebbers onder andere Bowie Cocktails drinken in de Ziggy Stardust Cocktail Bar en dansen op de new wave, disco en art-rock van DJ TVQueenBitch uit Engeland. Lees meer over Speed Of Life – David Bowie 65!.

Share

Leave a Reply