Reacties

Optredens van Echo Bowie laten het publiek niet ongeroerd. Lees wat de bezoekers deelden op onder andere Hyves, Facebook en YouTube:

Feedback na optredens van Echo Bowie:

Band met grote meerwaarde niet zo maar een coverbandje echt top, jammer dat zij gaan stoppen.
Frans Withagen op Facebook n.a.v. Wave Bye Bye in P60, Amstelveen, 2015

Een belangrijke periode uit mijn jeugd is vanavond uit het stof van mijn herinneringen tevoorschijn gekomen. Bedankt jongens, het was een feestje!
Lars van Lang op Facebook n.a.v. Golden Years Are Now in Theater de Leest, Waalwijk, 2014

Het was super! Heb thuis direct weer Bowie opgezet.
Luc Krabben op Facebook n.a.v. Golden Years Are Now in Theater Amphion, Doetinchem, 2014

Jullie waren retestrak!!!!
Sonja Wegter op Facebook n.a.v. Golden Years Are Now in Theater Amphion, Doetinchem, 2014

Inderdaad een fantastisch optreden! Ik was na misschien wel twee jaar eindelijk in de gelegenheid om jullie te zien optreden,
conclusie kan alleen maar zijn dat jullie op bowienet terecht ‘the excellent echo bowie’ zijn genoemd!
Rolf Oosthoek n.a.v. optreden op De Parade, Amsterdam, Augustus 2013.

Het was een prachtig optreden, kom maar nog eens in de streek.
Nico Parmentier n.a.v. optreden in De Leest, Izegem, Belgie, Februari, 2013.

“Where are we now” was schitterend…Een kippevelmoment!!!
Mieke Derluyn n.a.v. optreden in De Leest, Izegem, Belgie, Februari, 2013.

Afgelopen vrijdagavond, P3 Purmerend. In één woord geweldig.
Ewald Plas n.a.v. P3, Purmerend, November 2012

Mannen, jullie waren echt fantastisch vanavond, we hebben zo genoten.
Lisette Duijff n.a.v. P3, Purmerend, November 2012

Echo Bowie, ik vond het geweldig! Supershow! Bedankt.
Mark Buckert n.a.v. P3, Purmerend, November 2012

Kippevel in P60, de eerste coverband die er in slaagt het origineel even te vergeten (al is het maar heel even) en dat wil heel wat zeggen!
Erik Vanhaecht n.a.v. Speed Of Life – Bowie 65!

Was vanavond in Amsteveen. In P60 was een optreden van Bowie coverband Echo Bowie. Ik hield m’n hart vast, want wie aan Bowie komt, komt aan mij. Maar mijn vrees bleek ongegrond. Een waanzinnig strakke band die niet probeert Bowie te immiteren maar op eigen wijze ZIJN muziek speelt. Fantastisch.

Sjoerd Pleijsier n.a.v. Speed Of Life – Bowie 65!

Briljant optreden mannen, gister in P60. Mooi dat jullie net als de meester zelf niet bang zijn om wat te spelen met de arrangementen van de songs. Knap gedaan, De verjaardag van David Bowie op een geweldige manier gevierd. Dank voor de mooie avond.
Etienne Stekelenburg n.a.v. Speed Of Life – Bowie 65!

Zag jullie voor het eerst gisteravond…. WOW! SUPER!!! Ik had echt een geweldige avond! Bedankt en op naar de volgende keer.:)
Martine van Wijk n.a.v. Speed Of Life – Bowie 65!

Hij was weer leuk, gister!!! Fijn dat er ook nieuwere ( en voor mij vaak onbekende) nummers gespeeld worden, die toch ook goed zijn… Heb vandaag mijn 30 albums op shuffle gezet en lekker genoten van Bowie oud en nieuw…. Marianne Kuit

We missen David Bowie maar Echo Bowie maakt dat hélemaal goed! Heerlijke en goede muziek en zoooo ‘Bowie’
Anneke Koot

Bedankt voor de onwijs gave avond op Reuring. x
Lisette Duijff

Onwijs gaaf gister bij Reuring. Hallo Spaceboy,in één woord “COOL”. 🙂 tot de volgende.
Ric Stolp

Hey Guys
Bowie fan sinds 1974, uiterste helemaal weg van hem geweest.
M’n vrouw leren kennen toen we bij het Rotterdams Dagblad voor kaartjes lagen voor een Bowie concert in Ahoy. (ondertussen 31 jaar getrouwd). De laatste jaren luisterde ik niet zoveel Bowie meer, maar na jullie optreden in de Grauwe Hengst in Schiedam ben ik weer helemaal om. Tijdens jullie optreden bij de Vagabond had ik konstant koude rillingen, bizar.
Ga zo door.
Martin

Super goed optreden bij Cafe de Bel!!! Voor mij eigenlijk veel te kort. Had nog wel veel meer willen horen!! Echt super goed!!!!
Dennis van Elswijk

Echo Bowie rocks! Deze “Heroes” lieten zich door de weersomstandigheden niet weerhouden van het op z’n kop zetten van Brielle. Thanks guys! Ik kijk alweer uit naar het volgende optreden.
Peter de Jong

Wat een te gekke gig weer het was de verplaatsing van ong. 2 uur vanuit België meer dan waard 🙂
Tony Nooren

It was W O N D E R F U L
Cor Broersen

Beste bandleden van Echo Bowie, wat een geweldige middag/avond afgelopen zondag in Café 1614 in Monnickendam, ik heb super genoten. Ik was helaas iets te laat binnen om mijn favoriet Five Years te horen, maar de andere nummers maakten dit weer helemaal goed! Als het aan ons had gelegen waren jullie nu nog aan het spelen…..Bedankt
Pim Mensen

First time I saw you yesterday! Woaw!!!!! I think it was the best gig of the day, just before “Depeche Mode” and AC/DC! Proficiat!!!
Benoit Beaudart

Jullie zijn als Bowie-songs-band echt goed. Ik weet dat het woord ‘cover’ nogal gevoelig ligt (zeker bij Bowie fans), geldt ook voor mij. Ja ben ook één van die sceptici. Maar de optredens die ik zag waren overtuigend en goed. En vooral doordat jullie je eigen draai eraan geven. Dus vooral geen Ziggy geschmink etc.
Margreet

Toffe Muziek!!!
Super!!! Toeren jullie ook eens richting oosten van het land? Liefs Sonja
Sonja

Heey dudes!
Leuk dat jullie mij, als echte Bowie-fan hebben toegevoegd!! Jullie spelen de nummers van David helemaal geweldig, toch met een eigen draai en sound. Respect voor jullie! Bowie is een legende, een excentrieke, geweldige artiest! Jammer dat zo weinig mensen dit zien.. Ik speel zelf vaak Bowie nummers, en vooral Starman vind ik leuk om te spelen.. Lekkere basloopjes Yeaahhh!!!!!
Hoop dat jullie gauw komen spelen anywhere in Den Haag! Ik zal er in ieder geval zeker zijn!
xxx Ann
Ãnn

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Echo Bowie,
Harstikke goed jo!!!!!!!!
Ik heb nog zo’n 25 lp’s van Bowie in de kast liggen. Maar jullie doen het echt harstikke gaaf, man. Ik ben onder de indruk.
Ik kom ook maar is een kijkje bij jullie nemen.
Groetjes van Sonja.
Sonja

Net terug uit Schiedam.
Jullie waren echt heeeeeeeeel erg goed!
Geweldige stem en performance (af en toe ogen dicht, en ik hoorde Bowie), afgrijselijk goeie gitarist (wow die solo van China Girl), geweldige bassist, toetsenist en drummer.
Mijn zus en ik hebben erg genoten!
Enne, nog bedankt voor Wild is the Wind!! Te gek!
We komen snel weer!
Corona

Tja… what can I say… Ongelooflijk goed weer gisteravond. Het blijft volop genieten van deze band. De tent stond op z’n kop! Keep it up guys.
Bedankt en tot snel!
Peter

Gisterenavond met mijn zoon naar de Grauwe Hengst in Schiedam geweest vanwege het optreden van Echo Bowie. Als Bowiefan zeer secuur naar deze band gekeken en geluisterd en aangezien ik geen cijfers geef zegt het woord “uitmuntend” voldoende. Een goede band met een zanger die heel dichtbij de zang van Bowie aanzat. Veel bands al gehoord die nummers van beroemde artiesten of bands naspelen maar deze band is zeker de moeite waard om eens naar toe te gaan. Dit geldt zeker ook voor de Niet-Bowiefans. Deze band verdiend zeker meer dan alleen maar kleine zaaltjes.
Echo Bowie; volgend jaar kom ik weer naar de Grauwe Hengst als jullie daar weer optreden en een Live-CD zou ook niet misstaan.
Wilco

He Hallo Jongens
ja ja het word eentonig nu maar het is niet anders
jullie waren weer onwijs goed en het nummer cat people was echt een 10 ben echt uit mijn dak gegaan top echo bowie bedankt weer voor dit top optreden op big rivers festival in dordtrecht
Laterrrrrrrrrrrrrrrrr
Danny

jullie zijn echt goed!!!! gister voor het eerst in Etten Leur gezien!!!!!
Susanne

Jouw reactie

Deel je reactie via:
Echo Bowie Facebook
Echo Bowie op Hyves

Share